Pentru orice companie prezenta in mediul online, se poate afisa în partea dreaptă a căutărilor Google, o caseta cu locația, programul de lucru, linkul către site, numărul de telefon, pozele reprezentative și recenziile clienților. 

Serviciul este oferit gratuit de catre Google si pentru a va afisa datele companiei, acestia sunt pasii de urmat:

1. Intră pe http://www.google.ro/business și înregistrează-te cu un cont Google

2. Completează datele companiei.

Adauga numele companiei, ideal ar fi sa adaugi numele comercial sau numele site-ului ex: Pizza Adriano si nu SC adriano SRL.

La urmatorul pas ti se va cere adresa companiei, care trebuie sa fie corecta deoarece aici va ajunge un plic cu un cod pin cu care sa-ti revendici compania. Si mai trebuie sa fie corecta deoarece utilizatorii pot folosi GPS-ul pe de telefon pentru a ajunge la locatia ta.

Apoi trebuie sa alegi categoria in care se incadreaza cel mai bine compania ta si un site si un numar de telefon. Înregistrările care conțin un site web primesc cu 25-35% mai multe clickuri decât cele fără.

3. Confirmă că deții compania

Pentru a beneficia de toate funcționalitățile instrumentului Compania mea pe Google si de a putea efectua modificari ulterioare, trebuie să validezi locația, introducând codul primit prin cartea poștală (codul ajunge in maxim 14 zile)

După ce ai primit cartea poștală și ai introdus codul de verificare locația ta este activă si vizibila pe Google!

Daca ai nevoie de consultanta pentru adaugarea companiei pe harta Google sau doresti servicii de web developement si marketing online, ne poti contacta pentru o oferta.