fbpx
 
Luni - Vineri9AM - 6PM
BirouIasi, Strada Dacia nr.2
Conturi social media:

HomeDespre noi - Digitalgoal - agentie marketing online

Digital Goal a fost fondată în anul 2016 din necesitatea de a crea o entitate specializată care să aducă la un loc mai mulți profesioniști cu peste 10 ani de experiență profesională în domeniul online al marketingului și al consultanței. Astfel am pus bazele uneia dintre cele mai bune agenții de consultanță dedicată mediului de promovare online din România.

Fondatorii Digitalgoal

Servicii de consultanță în marketing pentru afaceri cu obiective îndrăznețe
Victor Ciubotaru 
Co-Founder Digitalgoal
Co-fondator & Mentor DigitalGoal

Victor Ciubotaru

Sunt convins că pentru ca o afacere să își atingă obiectivele în mediul online are nevoie să țină pasul cu noile trenduri. Asta înseamnă studiu și educație continuă. Deoarece știu cât de limitat poate fi timpul unui antreprenor, am fondat DigitalGoal, cu scopul de a oferi consultanță personalizată și strategii adaptate trendurilor actuale din marketingul online. Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii să obțină claritate și să oferim o strategie care să aducă rezultate pe termen lung.
Tudor Perian
Co-Founder Digitalgoal
Co-fondator & Expert DigitalGoal

Tudor Perian

Am fondat agenția DigitalGoal cu un singur gând în minte - să primești un pachet de promovare complet pentru afacerea ta: consultanță și implementare. Știu cât de important e ca planul de marketing să fie realizat punctual și obiectiv, de aceea eu și echipa noastră de experți în webdevelopment, branding și promovare, avem grijă să construim pas cu pas o imagine profesionistă a brandului tău în mediul online.
Webdevelopment

Portofoliu Digitalgoal

wink
body engineering
carmen events
fabricatinro
we do wow flowers (2)
revista nunta (3)
wowevents
CE NE RECOMANDA

De ce Digitalgoal?

Numele agenției ne definește cel mai bine. Este ideologia de la care am pornit, ideologia pe care o urmăm în fiecare zi și cea care ne reprezintă cel mai bine serviciile. În mediul Digital, fiecare business pe care îl ajutăm să crească are un Goal (target) ce trebuie atins. Prin serviciile pe care le oferim, reușim să ajutăm toate afacerile să își atingă targeturile dorite folosind metodele potrivite de promovare în mediul online.

Înainte să ajutăm zeci de antreprenori, la DigitalGoal, am combinat teoria cu expertiza și am dezvoltat una dintre cele mai cunoscute platforme online din tara - FabricatinRO, locul unde producătorii din România au format o comunitate unită și acum își comercializează produsele prin intermediul magazinelor personale de pe platformă dar si in cadrul unui marketplace creat și dezvoltat de către actualii fondatori DigitalGoal.

În momentul de fata avem dezvoltate 2 platforme online active, cu peste 150 de membri care și-au listat produsele si o comunitate cu peste 3500 de membri pe grupul de Facebook. Strategiile de promovare pe care le oferim au fost testate de către sute de producători și antreprenori români din comunitate, pe care i-am ajutat să își dezvolte afacerea în mediul online.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Mai mult decat clienti

Partenerii Digitalgoal

wink digitalgoal
eatygo digitalgoal
carmen events digitalgoal
valmand digitalgoal
revista nunta digitalgoal
fabricatinro digitalgoal
wowevents

Descoperă GHIDUL DIGITALGOAL

Află cele 5 lucruri pe care NU ți le spune nici o agenție digitală atunci când îți oferă servicii de consultanță GRATUITĂ.
DESPRE NOIDigitalgoal
Digitalgoal - human centric marketing agency
CLIENȚII NE RECOMANDĂObținem rezultatele dorite
RETELE SOCIALE

Copyright agentie de marketing online Digitalgoal. Toate drepturile rezervate.

Copyright agentie de marketing online Digitalgoal. Toate drepturile rezervate. Check out Alluxuri.ro.