fbpx
 
Luni - Vineri9AM - 6PM
BirouIasi, Strada Dacia nr.2
Conturi social media:

HomeCum te putem ajuta - Digitalgoal - agentie marketing online

La DigitalGoal, ne concentrăm serviciile în jurul a două necesități importante pe care le au clienții noștri: oferim viziune prin consultanță, și implementarea fiecărei etape din strategiile pe care le propunem.

Indiferent la care etapă se află afacerea ta, vei primi sfaturi personalizate care să ofere o creștere sistematică și vei avea alături o întreagă echipă care va munci cu dedicație la îndeplinirea obiectivelor afacerii tale.
https://digitalgoal.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-faq-1.png

Servicii de consultanță personalizată

Deși majoritatea agențiilor oferă consultanță GRATUITĂ, de cele mai multe ori aceste servicii sunt folosite drept metodă de a-și vinde propriile servicii. De exemplu, dacă apelezi la o Agenție specializată în Facebook Ads, cel mai probabil vei primi o strategie concentrată în jurul canalului de Facebook, chiar dacă s-ar putea ca produsele tale să se vândă mai bine prin intermediul Google.

Am conștientizat această realitate și ne-am concentrat serviciile noastre de consultanță spre a-ți oferi strategii de promovare potrivite afacerii tale, iar în unele cazuri îți putem recomanda parteneri, pentru a fi siguri că strategia propusă e pusă în valoare și îți aduce rezultatele pe care le dorești.

Serviciile de Consultanță în Branding pornesc de la același principiu al strategiei.
Efectele pe care le are un brand asupra pieței sunt dictate de modul în care afacerea este percepută în mediul online. Cu cât imaginea este mai bună și poziționarea în piață mai corectă ... cu atât brandul tău va crește.

Pentru a-ți dezvolta cu succes brand-ul online și pentru a influența alegerile cumpărătorilor, DigitalGoal va identifica aspectele cheie ale afacerii tale care pot avea un impact major asupra întregii activități definesc întreaga activitate.
PAS CU PAS CATRE SUCCES

De ce ai nevoie de consultanță personalizată?

Pentru a-ți seta obiective SMART

Fiecare afacere are nevoie de obiective care să o ajute să se dezvolte pe termen lung. În momentul când ai stabilit clar fiecare obiectiv din start, vei ști în ce direcție să dezvolți afacerea ta și cum să îți plănuiești fiecare pas, iar SMART nu e altceva decât acronimul cuvintelor: Specific, Măsurabil, Accesibil, Relevant, încadrat în Timp. Astfel, obiectivele SMART încadrează toate aceste criterii, pentru a te ajuta să îți concentrezi forțele pe îndeplinirea scopurilor propuse.

La DigitalGoal, în ultimii zece ani am oferit claritate și direcție pentru sute de afaceri, prin obiectivele SMART, și suntem dispuși să facem același lucru și pentru tine.

Îți adaptezi afacerea în funcție de trenduri


În marketing adaptabilitatea este cheia succesului. Trendurile se schimbă constant și vor ieși câștigători doar cei care înțeleg aceste schimbări, și sunt dispuși să își ajusteze strategia corespunzător.

În România, foarte multe afaceri au fost clădite folosind metode “old school”, iar din cauza scăderii ritmului de promovare și de inovarea metodelor, tot mai multe afaceri de acest tip ajung în pragul falimentului.

DigitalGoal ajută aceste afaceri să se adapteze la strategiile de promovare de actualitate și să mențină un nivel de performanță ridicat, în urma campaniilor de promovare online.

Ai vânzări constante pe termen lung

Fiecare antreprenor își dorește ca afacerea lui să îi aducă vânzări sau profit constant. Pentru a reuși acest lucru trebuie ținut cont de faptul că vânzarea e ultima etapa din interacțiunea unui potențial client cu un brand de care e interesat. Mai importantă decât vânzarea e valoarea pe care o oferi clienților tăi, înainte să cumpere de la tine. În termeni de marketing, toate etapele prin care trece un potențial client până la cumpărare e numită Călătoria Clientului.

Vremurile s-au schimbat, iar afacerile moderne au nevoie de o strategie de promovare online care să aducă rezultate pe termen lung. Echipa noastră știe exact ce să ofere unui potențial client la fiecare etapă din călătoria sa, astfel ca la final acesta să devină clientul tău.

Doresti sa-ti cresti afacerea?

La DigitalGoal vei primi ședințe de consultanță personalizate, astfel încât să poți înțelege toate procesele ce țin de marketing, branding, social media, PPC și alte canale de promovare potrivite afacerii tale.
Cum te putem ajuta

Servicii oferite

Imaginea online - oglinda afacerii tale
Servicii de Branding
 • Principalul scop al acestui serviciu este ca tu să primești și să obții o imagine foarte clară asupra afacerii tale și asupra modului în care aceasta se va promova în mediul online și nu numai.
 • Brandingul nu înseamnă doar promovare, strategie și aplicarea unor metode de marketing personalizate. Brandul este vizual, este tactil și este parte fizică a afacerii tale.
 • Digital Goal te poate ajută să îți stabilești identitatea afacerii, logo-ul, modul în care îți poți contura o personalitate de business pentru a putea atrage atenția în mediul online.
Servicii de Webdevelopment
 • Fie că e vorba de un site de prezentare sau de aplicații custom precum platforme online sau aplicații pentru mobil, la DigitalGoal știm cât de important e să ai un site care să reprezinte afacerea ta.
 • Dacă ne alegi pe noi să îți realizăm site-ul, vei avea de partea ta experiența de aproape un deceniu a experților din echipa noastră.
 • Iar experiența spune că vei putea îndeplini mai ușor obiectivele pe care le ai, având un site performant care să oglindească brandul tău și să atragă ca un magnet publicul țintă.
Online/ offline Marketing
 • Ai primit strategia de promovare, știi care canal e cel mai potrivit pentru afacerea ta, dar nu știi la cine să apelezi pentru a implementa toată strategia pe care am creat-o pentru tine? Atunci e cazul să continuăm munca împreună.
 • Fiecare agenție are modul său propriu de lucru, iar de multe ori se dovedește a fi mult mai eficient ca cel care a creat strategia, să o și implementeze.
 • La Digital Goal avem oamenii potriviți care sunt gata oricând să pună umărul la creșterea afacerii tale.
Studiu de caz

Nutritionist București

Afaceri pe care le-am ajutat să își îndeplinească obiectivele în mediul online.

Atunci când am fost contactați de proprietarul acestui brand, afacerea era în pragul falimentului, din cauza condițiilor speciale pe care trebuia să le îndeplinească pentru a se promova online. Am fost conștienți de complexitatea problemei, dar și încrezători în sfaturile pe care le-am oferit. Urma să punem la cale un plan de promovare care să salveze atât resursele financiare, cât și imaginea brandului în mediul online.

Iar pentru a fi siguri că sfaturile urmau să fie implementate ca la carte am căzut de acord ca DigitalGoal să creeze de la zero și un ecosistem complet automatizat prin care să fie posibil ca orice client să cumpere produsele și să obțină acces instant la un curs de nutriție online.

Rezultatele nu au întârziat să apară, iar în prima lună de campanie am generat o creștere de 80% față de luna precedentă, iar recordul a fost setat în luna Noiembrie, când campania de Black Friday a generat vânzări de 14.000 de euro în 24 de ore.

PASUL 180% crestere

PASUL 214000 euro de Black Friday

PASUL 3Ecosistem automatizat

PASUL 4Scalarea afacerii

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Formular contact

Vei primi:
- Consultanță în marketingul aplicat în mediul online
- Consultanță pentru Strategia de Branding
- Servicii de Branding, Webdesign și PPC.

Adresa
Strada Dacia 2, Iasi
Telefon
0721 367 579
Email
office@digitalgoal.ro
bt_bb_google_maps_coverage_image

  Campurile marcate cu * sunt obligtorii

  Servicii brandingServicii web developmentServicii marketing onlineServicii marketing offline

  DESPRE NOIDigitalgoal
  Digitalgoal - human centric marketing agency
  CLIENTII NE RECOMANDAObtinem rezultatele dorite
  RETELE SOCIALE

  Copyright Digitalgoal. Toate drepturile rezervate. Check out Alluxuri.ro.

  Copyright Digitalgoal. Toate drepturile rezervate. Check out Alluxuri.ro.